Nighthawk נפוץ

ה Nighthawk המצוי, Chordeiles minor, הוא לילה.

גורי ביגל טיק כחול
תמונה של ה- Nighthawk המשותף קיבלה רישיון תחת Creative Commons שִׁיוּך .
מקור מקורי : Nighthawk משותף
מְחַבֵּר : גאווין קיף שייפר



ה- Nighthawk הנפוץ מסווג כחשש פחות. אינו זכאי לקטגוריית סיכון גבוהה יותר. מוניות נרחבות ושופעות כלולות בקטגוריה זו.

ה Nighthawk המצוי, Chordeiles minor, הוא לילה. למבוגרים נוצות חומות עם חלקן כהות יותר (חלקן נוצות שחורות), דפוסים אפורים ולבנים בחלקם העליון של השד. הכנפיים הארוכות שחורות וחושפות מוט לבן בזמן הטיסה. הזנב כהה עם חסימה לבנה והחלק התחתון לבן עם סורגים שחורים. לזכר הבוגר גרון לבן ואילו לנקבה גרון חום בהיר. בית גידול הרבייה שלהם הוא מדינה פתוחה ברחבי צפון אמריקה. יותר



Nighthawk הנפוץ הוא נדד נדיר מאוד למערב אירופה. הם לוכדים חרקים מעופפים על הכנף, בעיקר חותרים ליד שחר ודימדומים (עורקיים), לפעמים בלילה עם ירח מלא או ליד תאורת רחוב. השיחה היא פיפט קצר שנשמע בדרך כלל מעל. הזכר מבצע תצוגה אווירית במהלך החיזור, ויוצר צליל פורח בסופו של סוף צלילה תלולה. הצליל מופק על ידי אוויר שזורם דרך קצות הכנפיים. יותר



רודף חרקים מעופפים עם רדת החשיכה, ניתן לראות את Nighthawk המצוי מעופף בטיסת התקליטונים באזורים כפריים או עירוניים. טלאי הכנף הלבנים והטיסה הסטרית שלו גורמים לו להיראות כמו עטלף גדול עם פנסים, והוא מכונה באזורים מסוימים 'המנזר'. בואו לצפות בציפורים מקננות בנסטקמס. יותר

רכס צפון אמריקה Nighthawk המצוי הוא ציפור סתמית הנראית לרוב בטיסה, כאשר ניתן לזהות אותה בקלות על ידי הבר הלבן על פני כל כנף מחודדת וארוכה. לציפור האפורה והשחורה המנומרת הזו יש עיניים גדולות. יש לו גם מקור זעיר עם פער גדול, מוקף בנוצות נוקשות הנקראות זיפים רקטליים, המסייעים לציפור לתפוס את טרפה האווירי. יותר

ה- Nighthawk המצוי הוא לילה שוכן במדינה הפתוחה של צפון אמריקה, כולל אזורים נרחבים בארצות הברית. מין זה עשוי להימצא גם באזורי יער שרופים. הם מקננים על האדמה החשופה, ולעיתים על גבי גדמים או גגות. בחודשי החורף, ה- Nighthawk המצוי ינדוד לדרום אמריקה, ולעתים נדירות למערב אירופה. מין זה נודד בלהקות. הם צדים אחר אוכל עם שחר וערב, ולוכדים חרקים מעופפים על כנפיהם. יותר



Nighthawk הנפוץ הוא לא באמת נץ. זהו למעשה בן למשפחת הלילה. משפחת הלילה כוללת את השוט-עני-הרצון ואת הרצון המסכן המשותף. הנורת'וואק המצוי הוא ציפור בגודל של ג'יי באורך של כ -10 סנטימטרים. יש בו נוצות חומות אפרפרות מנומרות, זנב ארוך ומזלג וכנפיים מחודדות ארוכות עם מוט כנף לבן רחב. לנאכטהק המצוי יש פה גדול עם זיפים שעוזרים לו לתפוס חרקים. יותר

Nighthawk נפוץ Nighthawk Nighthawk נפוצים הם קינני קרקע שמתרבים בדרך כלל בקרחות, בערבות, באזורים שרופים, בשדות מעובדים, במחשופים סלעיים ובתי גידול פתוחים או פתוחים למחצה. ה- nighthawk הגברי מבצע תצוגה אווירית מרהיבה מעל אתר הקן. תחילה הוא מסתובב גבוה מעל האתר תוך שהוא נותן קריאות 'מבטות' חזקות באף ואז פתאום צולל בתלילות לעבר הנקבה היושבת עם כנפיים המוחזקות ב- V. יותר

Nighthawk נפוץ בטיסה - (W. Schmoker) הלא נדיר יותר



ה- nighthawk הנפוץ מתרבה מיוקון מזרחה עד נובה סקוטיה ודרומה דרך רוב ארצות הברית, למעט אלסקה והוואי. זה חורף בדרום אמריקה. הנורת'ווק המצוי הוא זן מאוים בניו המפשייר. מדענים מאמינים כי הדבר עשוי להיות בגלל אובדן קינון של בתי גידול ושימוש מוגבר בחומרי הדברה ההורגים את החרקים שהנייטק המצוי זקוק להם בכדי לשרוד. בית גידול המנורה הנפוצה נמצאת ביערות פתוחים, קרחות קרקע או שדות. יותר

Common Nighthawk, תמליל סאונד לא שכיח-198 = צפה הצג סיכום ותמונה הפעל MP3 הורד MP3 BirdNote Common Nighthawk, סאונד לא שכיח זה BirdNote! צליל הציפור הזה מעורר בבירור ערב קיץ חם. זו שיחת הטיסה של ה- Nighthawk המשותף. משתרע מעל ראשו עם כנפיו הדקות והארוכות בשעת בין הערביים, והנורת'וואק רודף אחר חרקי אוויר בהסטות כיוון פתאומיות. יותר

גורי רועה שוויצרי לבן

הנורת'ווק המצוי הוא ציפור יפהפייה עם פס לבן על כל כנף. גובהם 8-10 ס'מ. האם ידעת שיש להם משיכות קלות וכנפיים מחודדות? הם משמיעים צליל כמו פיפי וקיקי. הנאתק הנפוץ חי בדרום אמריקה בחורף. הם חיים גם בשדות דשא, ביערות פתוחים ובערים. יותר

Nighthawk משותף נותר מוכר היטב. מרבית המחקרים על מין זה היו בעלי אופי לטווח קצר ואנאקדוטלי ונתונים ספציפיים על חלק ניכר מההיסטוריה של חייו הם דלים, במיוחד מהחלק הדרומי של טווח הריבוי שלו ומשטחי החורף בדרום אמריקה. לעתים קרובות נצפה לילה זה על הכנף, כשהוא מפיץ חרקים עם שחר וארח מעל אזורים עירוניים וכפריים. יותר

מאפיינים: Nighthawk המצוי (Chordelies minor) הוא ציפור בינונית, פעילה בלילה או בדמדומים. יש לה נוצות סתומות, כנפיים ארוכות, רגליים קצרות ושטר קצר מאוד. פיו הרחב מרים חרקים גדולים בכנף, ומעופו זריז מאוד, שקט וחסר יציבות. Nighthawks נפוצים לא בונים שום קן, ומטילים במקום זאת את הביצים שלהם על האדמה החשופה. קריאת האף שלהם היא צליל נפוץ במהלך הקיץ הן בערים והן באזורים הכפריים. יותר

Nighthawk משותף, מאת ג'ון ג'יימס אודובון, צבעי מים, מספר הצטרפות 1863.17.147. ה- Nighthawk המצוי בתמונה כאן אינו קשור לניצים. שלא כמו נץ, יש להם כפות רגליים קטנות וחלשות ללא טלאים שמקשות על הצליחה, שלא לדבר על לתפוס ולקרוע טרף. גם שטר קצר וחלש שמסגר פה גדול באופן לא פרופורציונלי - עדיף לזרוק חרקים מעופפים המרכיבים את תזונתם (חיפושיות, עש, יתושים, נמלים רוחשות וכו '.. יותר

אורך המחרוזת הנפוץ הוא 23 עד 25 ס'מ. הוא מתרבה מקנדה לאיי הודו המערבית וחורפים במקסיקו ובדרום אמריקה. הוא נמצא ביער פתוח ובערים. במהלך החיזור, הזכר מבצע סדרה של צלילות אוויריות המסתיימות בצליל פורח שנוצר על ידי אוויר המנוהל דרך נוצות הכנף. אורך ה- nighthawk הקטן יותר, או ה- nighthawk של ​​טקסס, באורך של 20 עד 23 ס'מ (20-23 ס'מ) והוא בצבע בהיר יותר מהנייטקל הנפוץ. יותר

טיפים נפוצים של Nighthawk ID טיפים לזיהוי לשיחת Common Nighthawk Common Nighthawk הקשיבו ל- Nighthawk הנפוץ (קובץ צליל המוגן בזכויות יוצרים על ידי Naturesongs.com, 2003) מפת טווח: (לחץ על מפה להגדלה.) מפת גידול Nighthawk נפוצה מפת גידול של USGS מידע נוסף: מעבדת קורנל לאורניטולוגיה תמונות, תיאור, צליל, טווח ומצב שימור. יותר

הנייטווקר המצוי הוא ציפור אפורה-חומה עם כנפיים צרות. יש להם פס לבן על כל כנף. הזנב שלהם מחורץ. מתחת לסנטר גם לבן. לזכרים יש פס לבן על הזנב. קול יש להם פיפי איק או פינט. בית גידול לילה נוביק זה נמצא ביער אורן פתוח ובארץ פתוחה. ניתן לראות אותם גם יושבים על עמודי גדר, גגות, חוטים ועל הקרקע. יותר